Våra leverantörer och märken

Leverantörerna är varsamt utvalda efter bl a kvalité, närhet, servicenivå. Alla möten med en ny leverantör börjar med att vi själva använder produkterna till våra egna hundar. För fyller de våra behov och lever upp till våra förväntningar så kan vi stå för produkten! Genom att ta in dessa produkter i vårt eget sortiment får vi möjligheten att  göra er vardag och tillvaron för Dig och Din hund din till något extra. 

Vi har inte så många leverantörer men vi har bra leverantörer! 

Metizo Dezign AB är ett svenskt företag och  alla produkter tillverkas i Linköping. Dessa är ergonomiska, praktiska och snygga. Många valmöjligheter finns i färger, modeller och storlekar. 
Vi valde Metizo bl a för att passformen är super, reflexer finns i alla produkter och viljan att alltid fixa det lilla extra!


RAUH! är ett finskt kvalitetsmärke när det gäller hundtugg. Nöt-och älghudar i olika former och  storlekar för olika hundars behov och förutsättningar.
Vi valde Rauh bl a för att tillverkningen sker utan limm, färgämnen eller knutar.  Men också att vi upplever tuggen som väldigt dryga. Detta är ett hantverk!


Hundgott Norden tillverkar sina produkter från nötboskap. Allt kött är svenskt och det mesta halländskt! Vi valde Hundgott bl a för att det luktar väldigt lite, lätt att bryta och hundarna älskar det! Dessutom  är det praktiskt att ha i fickan. Blir det kvarglömt så gör det inget.


Made by Hundlekiset är produkter skapade av oss med kärlek och kvalité. Vi försöker återbruka så mycket som möjligt av materialet vi använder. Det får gärna vara snyggt för ögat och bra för hunden. Vi gillar när det blir unikt. Inget är något annat likt!