Vilka är vi?

Ett mindre familjeföretag med ambitionen att göra samvaron för dig och din hund lite bättre!

Webshoppen lanserades 16 januari 2023 och är en av de större utvecklingarna vi gjort i företaget. Det har varit många timmar, mycket nervositet, flera idéer och framför allt väldigt spännande!

Allt började 2010...

när vi startade Hundlekiset Anja & Co. Det började med kurser för hundar och deras ägare. 2012 gick vi vår första aktiveringspromenad i Kalmar som vi fortfarande går en gång i veckan! 2013 startade vi upp dagisverksamheten som är ett litet familjärt dagis där hundarna är i gemensam grupp i hemlik miljö nära till naturen. Än idag, 10 år senare, är det sig likt som när vi började!

Som ett komplement har vi under åren tagit in några produkter i taget och till slut har vi fått till en liten butik här i våra dagislokaler. Första produkten togs in 2012 och var en sele som då fanns i två färger från Metizo Dezign med viljan att fler hundägare skulle få tillgång till riktigt bra selar. Det fortsatte med torkad lunga från Hundgott och senaste tillskottet kom 2022 med tuggben och godis från Rauh. Allt utvalt med omsorg och eftertanke. I vår fysiska butik är utbudet lite större där vi bl a har en del böcker och leksaker. Målet är att utbudet även ska bli större här i webbutiken.  

Så nu, i början av 2023 startar vi vår Webbutik! Tanken på en webbutik kom till för att vara en förlängning av den fysiska butiken för våra kursdeltagare och dagiskunder. MEN! Nu satsar vi och vill kunna erbjuda fler, många fler, bra produkter till bra pris och viktigt för oss, fin service. Vi har idéer, tankar och visioner om hur detta ska ta form och utvecklas men utan er som kommer hit och shoppar blir det bara pannkaka. Så låt oss veta vad ni är nöjda med, saknar eller vill ha mer av. För tillsammans kan vi göra denna butik lite mer unik! 

Hej! Mitt namn är Anja Wideqvist. Jag drömde länge om att få arbeta med hundar på heltid. Sedan drygt 10 år lever jag nu min dröm! En hund ska få vara hund och det ska vi hjälpa den med genom att bl a aktivera dem,  berika deras vardag och utbilda deras ägare. Både för att göra det lilla extra för hunden och för att få vardagen att fungera.